Gospelworkshops by May and Bay

Gennem de sidste 12 år har Steffen Bay og May Jeznach Madsen arbejdet sammen om både kor og om at lave gospelworkshops i mange forskellige sammenhænge!

May Jeznach Madsen

May er uddannet lærer – heriblandt også musiklærer og har gennem årene arbejdet på både folkeskoler og friskoler. I dag arbejder hun som leder af Gospelfællesskabet Sønderborg, hvor hun leder fire af de fem kor, der hører til her. Samtidig er hun selvstændig i firmaet Consono – Musik Med Hjertet, hvor hun tilbyder sangundervisning, workshops for firmaer og workshops for skoler, efterskoler, kirker, kor m.m. May arbejder også med at skrive egne sange og med korene har hun optrådt ved mange koncerter og arbejdet med store nationale og internationale kunstnere.

Steffen Bay

Steffen Bay er kendt som en inspirerende og engageret gospelinstruktør og har været efterspurgt ved utallige gospelworkshops, teambuilding og firmaarrangementer samt gospelkoncerter. Steffen er også sangskriver og producer og har skrevet sange til flere forskellige CD-udgivelser. Steffen er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium i København og har i mange år været aktiv musiker og korleder. Steffen leder for tiden to gospelkor og er gæsteinstruktør ved flere andre kor. Steffen arbejder også i flere sammenhænge som kapelmester.

Samarbejdet

Steffen og May har gennem de seneste 12 år udviklet et tæt samarbejde omkring kor, koncerter og workshops. De arbejder altid for at give den enkelte sanger den bedst mulige oplevelse af det at synge i kor og udfordre sangerne teknisk og musikalsk. Samtidig tages deltagerne med på en rejse ind i gospelmusikkens verden, hvor teksterne, ordene og historien får lov til at fylde.

Kontakt os