Grundlæggende sangteknik – ONLINE

Meld dig til her!

I denne coronatid er vi alle særligt udfordrede. Det er vi også som selvstændige, og derfor har jeg tænkt i lidt alternative undervisningsmuligheder.

Jeg tilbyder to små onlinekurser, hvor vi gennemgår grundlæggende teknik – og får øvelser, du kan bruge derhjemme i denne tid. Det er bedst at tage dem i rækkefølge. ALLE kan have glæde af undervisningen. Uanset om du er nybegynder eller har sunget længe, uanset om du vil lære mere om din sangstemme eller bare stemmens brug generelt! Til denne undervisning, vil vi være flere samlet, og det vil være en online gennemgang, hvor jeg vil give jer små øvelser undervejs. Hvert onlinekursus koster 150 kr. som betales via mobilepay eller bankoverførsel.

De første to små teknik-kurser kører jeg onsdag d. 1. april (kursus 1) og torsdag d. 2. april (Kursus 2) kl. 11. Hvis der er interesse for, at vi også laver et om eftermiddagen, må I gerne skrive til mig, så laver jeg et kl. 16 de samme dage.

Undervisningen vil foregå på ZOOM, du skal have en forholdsvis stabil internetforbindelse. Det fungerer bedst med høretelefoner i forhold til lyd. Jeg vil anbefale, at man tilgår kurset på computer, da jeg også vil vise en keynote på computeren. Når du har tilmeldt dig, modtager du en ordrebekræftelse og et link til zoom-mødet. Det er bindende tilmelding. Der vil være åbent i et venterum på ZOOM inden kurset starter – så man kan nå at tjekke lyd og billede.

Priser og tilmelding

Grundlæggende teknik – online
Prisen pr. onlinesession på ca. 1 time (sæt 1 1/2 time af)
120,- + moms. (150,- inkl. moms)

Tilmelding onsdag kl. 11

Tilmelding torsdag kl. 11