Korsangerworkshop

Om workshoppen

En workshop for korsangere (eller sangere der ikke nødvendigvis synger i kor, men gerne vil have fat i fundamentet). Workshoppen tilbydes i januar og august, men jeg kommer også gerne og laver den med kor m.m.

Der vil være en gennemgang af den grundlæggende teknik – med fokus på det, som du har brug for som korsanger – støtte, at synge stille og kraftigt, mindre hæshed mere overskud og styrke. Der vil altså være en del teknik – og mange øvelser, som du kan bruge.

Ofte som korsangere oplever vi problematikker, der ikke er tid til at løse, når stemmerne og teksterne skal læres – til tider kan det endda være frustrerende, når man oplever at man ikke kan nå de høje eller dybe toner, at man ikke har luft nok eller at man bliver hæs…

Så hvis du gerne vil vide lidt mere om hvad støtte er og hvordan du bruger den, hvis du gerne vil lære lidt om de forskellige muligheder, du har med din stemme, hvis du gerne vil have nogle redskaber til at gå til koraftnerne mere forberedt og med mere overskud, så er dette workshoppen for dig.

Workshoppen er fra kl. 19 – 21.30 i Sønderborg Frikirke, Damgade 94.

Prisen for workshoppen er 125 kr inkl. moms. Alle kan deltage. Man tilmelder sig her på siden og modtager herefter en ordrebekræftigelse. Tilmeldingen er bindende, den betales efter endt workshop.

Tilmelding