Sangteknik og vejledning online

Sang i en karantænetid

I denne coronatid er vi alle særligt udfordrede. Det er vi også som selvstændige, og derfor har jeg tænkt i lidt alternative undervisningsmuligheder.

Jeg kan tilbyde to små onlinekurser, hvor vi gennemgår grundlæggende teknik. Det er bedst at tage dem i rækkefølge. ALLE kan have glæde af undervisningen. Uanset om du er nybegynder eller har sunget længe, uanset om du vil lære mere om din sangstemme eller bare stemmens brug generelt! Til denne undervisning, vil vi være flere samlet, og det vil være en online gennemgang, hvor jeg vil give jer små øvelser undervejs. Hvert onlinekursus koster 150 kr. som betales via mobilepay eller bankoverførsel.

Udover det vil jeg tilbyde vejledning i sang online. Det er vigtigt, at du her er meget præcis med, hvad du har brug for vejledning til. Undervisningen kan foregå ved at du synger a capella derhjemme eller sørger for et track, som du synger til. Det er klart, at det altid er rarere at være fysisk sammen – men på denne måde, kan du stadig arbejde med din sang selvom du er karantæneramt. Undervisningen vil vare i 30 minutter og koste 200 kr.

Undervisningen vil foregå via programmet ZOOM. Det er sangerens eget ansvar at registrere sig på ZOOM og være klar på de angivne tidspunkter. Når man er tilmeldt er det bindende tilmelding. Jeg tager ikke ansvaret for ustabilt net eller udstyr, der ikke fungerer.

Kontakt mig vedrørende sangundervisning

Sangvejledning online
Prisen for vejledning i sang online
160,- + moms (200,- inkl. moms) 

Grundlæggende teknik – online
Prisen pr. onlinesession på ca. 1 time (sæt 1 1/2 time af)
120,- + moms. (150,- inkl. moms)

Skriv til mig, så finder vi tid!