Solistworkshop

NY DATO! Og ledige pladser!

Om workshoppen

Jeg afholder solistworkshop i Sønderborg Frikirke d. 17. og 18. april.

Det er for sangere, som gerne vil arbejde med at udvikle deres evner som solist – eller som gerne vil arbejde henimod at blive solister. 

Workshoppen er beregnet til dem der skal bruge deres stemme til på den ene eller den anden måde at stå frem foran andre. Dem der har brug for at formidle deres sange for et publikum og arbejde med at få teknik, følelser og formidling til at hænge sammen. 

Det er vigtigt, at du til denne workshop har valgt en sang, du gerne vil arbejde med, og det er vigtigt, at du har fundet noden og er forberedt. Det er ikke meningen, at du skal lære sangen – men derimod er det meningen, at du skal arbejde med fortolkningen og formidlingen. 

Lørdag kl. 19 inviterer vi alle, der kunne have lyst til at komme og høre, mærke og se det, du I har arbejdet med. Det koster 25 kr at høre koncerten for alle over 12 år. 

Fredag fra 16.30 – 21.30 
Lørdag fra 9.00 – 21.00


Der er plads til 10 personer på workshoppen. Endeligt program udsendes senere. 

Pris: 1000 kr inkl. moms.  Prisen er inkl. morgenmad om lørdagen – de andre måltider medbringer man selv – eller køber vi i fællesskab. Tilmeldingen til workshoppen er bindende.

Tilmelding