Solistworkshop

JA! Så må workshoppen afholdes

Om workshoppen

D. 12. og 13. juni afholder jeg en “Coronavenlig” solistworkshop. Vi spiser ikke morgenmad sammen lørdag, vi afholder koncerten via livestream i stedet – men vi skal dele sange – arbejde med teknik, fortolkning og formidling, som vi plejer!

Solistworkshoppen er sangere, som gerne vil arbejde med at udvikle deres evner som solist i kor, bands eller andre sammenhænge – eller som gerne vil arbejde henimod at blive solister. 

Workshoppen er beregnet til dem der skal bruge deres stemme til på den ene eller den anden måde at stå frem foran andre. Dem der har brug for at formidle deres sange for et publikum og arbejde med at få teknik, følelser og formidling til at hænge sammen. 

Det er vigtigt, at du til denne workshop har valgt en sang, du gerne vil arbejde med, og det er vigtigt, at du har fundet noden og er forberedt. Det er ikke meningen, at du skal lære sangen – men derimod er det meningen, at du skal arbejde med fortolkningen og formidlingen. 

Lørdag kl. 17 livestreamer vi de sange, der er blevet arbejdet på i en begivenhed på Facebook, da vi jo ikke kan invitere publikum.

Fredag fra 16.30 – 21.30 
Lørdag fra 10.00 – 18.00


Der er plads til 9 personer på workshoppen (måske flere hvis forsamlingsforbuddet hæves d. 8. juni). Endeligt program og retningslinjer omkring Corona udsendes senere. 

Pris: 1000 kr inkl. moms.  HUSK al forplejning medbringes af jer selv pga Corona. Tilmeldingen til workshoppen er bindende.

Tilmelding