Træd ud og syng

Om workshoppen

Lige nu er der ikke en dato for denne workshop, men du må gerne skrive til mig, hvis du kunne tænke dig at den blev oprettet.

Kender du den der følelse af at have lyst til bare at synge og være ligeglad med, hvad alle andre tænker? Bare synge og udtrykke det, som bor inden i dig. Man kan sagtens, når man går derhjemme, eller når man står under bruseren, men når vi træder ind i et fællesskab og skal synge for og med andre, er det som om, det hele forandres. 

På denne workshop starter vi med at varme op og lave lidt forskellige øvelser om formiddagen.  Hereafter øver vi os i at træde ud af komfortzonen og synge sammen med og for hinanden. Vi øver os i at synge uden at tænke på, at det skal være perfekt, men at det skal komme fra hjertet. Vi skal lege med at bruge vores instrument – stemmen –  til at lave alle de mange lyde den kan og til at udtrykke de følelser vi har indeni. Legebarnet skal have plads – vi skal arbejde med udtryk, formidling, improvisation og meget, meget mere. 

Det bliver en workshop, hvor vi øver os i at træde ud!

Du sidder sikkert allerede nu og tænker – tør jeg det? Jeg sørger for at rummet bliver sat på en måde, så alle kan træde trygt ud i det næste skridt de skal tage. 

Denne workshop er ikke særligt for korsangere eller solister – men blot for dem, der kunne tænke sig at prøve lidt mere med sin stemme og lære den lidt bedre at kende. Vi skal ikke synge for et publikum, men vi kommer til at synge for hinanden. 

Program
Lørdag fra kl. 9.30 – 16.00

kl. 09.30 – Tjek ind i Sønderborg Frikirke
kl. 10.00 – 11.00: Opvarmning, og forskellige øvelser, der får kroppen og stemmen i gang. 
kl. 11.00 – 12.00: Vi øver os i at træde ud med stemmen! Vi leger med stemmen i forhold til fortolkning of formidling. 
kl. 12.00 – 12.30: Middagspause (medbragt mad)
kl. 12.30 – 14.00: Vi fortsætter med at bruge stemmen i flere forskellige sammenhænge – fokus på at synge små fraser for hinanden. 
kl. 14.00 – 14.30: Kaffepause
kl. 14.30 – 15.30: Vi træder videre ud med stemmen og øver os i at improvisere for og med hinanden. 
kl. 15:30 – 16.00: Evaluering og tak for i dag!

Workshoppen koster 500 kr inkl. moms – der er plads til 20 sangere på workshoppen. Hvis ikke der er nok deltagere på workshoppen forbeholder jeg mig ret til at aflyse for både deltagernes og min skyld.
(minimum antal deltagere er 10 sangere)

Tilmelding